Massaranduba terras

Massaranduba terras

PL15L21x145-M2-NQ
€ 86,80
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Massaranduba terrasplanken met of zonder vijzen en onderbalken (prijs/m2).

Prijs per
 

Planken voor terras in exotisch hout Massaranduba :

De planken van Massaranduba komen uit Zuid- en Midden-Amerika. Massaranduba is heel gemakkelijk te verwerken voor zo een hard hout. Door het drogen kan het worden vervormd en gebarst, het is dus beter om het met schroeven te bevestigen. De afwerking van de Massaranduba is geen probleem. De duramen is zeer duurzaam. De Massaranduba (Manilkara spp.) behoort tot de Sapotaceae familie, de duurzaamheid is tot 25 jaar verzekerd.

Massaranduba is bekend om zijn superieure kenmerken en eigenschappen. Je hebt misschien gehoord van de ongelooflijke hardheid, duurzaamheid en levensduur van de Ipé; weet dat Massaranduba in veel opzichten vergelijkbaar is met Ipé en vaak op dezelfde manier wordt gebruikt. De Massaranduba is één van de hardste hout ter wereld, waardoor het een ongelooflijke duurzaamheid en levensduur heeft. Het is ook van nature bestand tegen insectenaanvallen, schimmel, rot en vuur. Dankzij zijn fijne textuur van hout biedt het een grote weerstand tegen uitglijden, ideaal aan de waterkant of als het regelmatig in uw streek regent.

De terrassen in Massaranduba zijn ongelooflijk veelzijdig. Zijn duurzaamheid maakt ervan een regelmatige keuze voor commerciële projecten, zoals strandterrassen of voor de lange, drukke wandelingen aan zee of zelfs voor openbare banken. De schoonheid, kracht en onderhoudsarme behoeften maken het echter ook een uitstekende optie voor residentiële terrassen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn Braziliaanse hardhouten niet duurder dan andere alternatieven voor exotische houten.

Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter Massaranduba exotische houten terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 40 schroeven.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder vijs en onderbalken
Houtsoort
Hardhout Massaranduba
Profiel
Groef, glad - te vijsen
Dikte x breedte van de plank
21x145 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Roze-bruin tot paarsbruin (vleeskleur)
Geografische oorsprong :
Zuid-Amerika
Hout dichtheid :
1100 kg/m3
Droging :
KD - alleen ovengedroogd
Oorspronkelijke boomsoort :
geslacht Manilkara
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.