Verkoop van hout of composiet bouwmateriaal voor uw tuin.

Meer dan 35 jaar geleden opgericht, is Otiva gespecialiseerd in hout voor buitenhuis in België en is gelegen in Zaventem, dicht bij Brussel ! Gepassioneerd door de natuur en vooral bomen, brengt de familie van Wetter haar ervaring tot uw dienst en nodigt u uit om duurzaam te consumeren. Ontdek het brede assortiment van houtproducten om uw tuin of uw balkon te versieren…

 houten winkel voor de tuin

Alles voor de tuin en uw bouwkwaliteitshout

Of u nu een tuin professionele landschapsarchitect of een particulier vol wensen en projecten bent, zult u zeker uw geluk bij Otiva vinden.

Grote tentoonstelling waar het tuinhout in de kijker wordt gezet. Wij bieden u een brede keuze van producten, waaronder:

 • Onze composiet, kunststof of PVC platen en panelen, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden materiaal.
 • Echte pionier van composieten in België, biedt OTIVA  kwaliteitsartikelen gemaakt van gerecycleerde materialen.
 • Ons terras bladen wel van bij ons, aangepast aan ONZE weersomstandigheden
 • U wenst een terras, een natuurlijk parket geschikt voor buiten?
 • Wij raden u aan om te kiezen voor hout uit onze regio's, zoals lariks, essen, thermowood of de behandelde noordse rode den.
 • Tuinhuizen van de eenvoudige opslagruimte tot aan de luxueuze poolhouse.
 • In België is het aangenaam om een overdekte ruimte in de tuin te hebben om ervan te genieten gedurende een maximum avonden. OTIVA-winkel biedt kiosken, tuinhuisjes, cottages en waarom niet een eenvoudige terraskasten voor gereedschap, brandhout, vuilniszakken…
 • Onze kinderspelen in hout, leuk en evolutief.
 • Van de traditionele kleine schommel van de grootouders tot aan de echte speelplaats, zult u uitvinden hoe uw kinderen met de E-winkel OTIVA te bederven.
 • Onze moestuinbakken met of zonder voet voor de aromatische planters.
 • Liefst met handen in de grond? Ontdek het plezier met het maken van uw eigen kruidenbak voor uw groente en aromatische planten.
showroom houten winkel voor de tuin zaventem

De voordelen van Otiva

U zult niet teleurgesteld zijn met de aanbiedingen en diensten aangeboden door Otiva. Hier is een overzicht van de voordelen van deze specialiste winkel in tuinhout :

Een assortiment van producten die door echte buitenhout experten worden aangeboden. Rijk aan ervaring en gepassioneerd door hout, kiest de OTIVA team aandachtig haar artikelen en haar eco-verantwoordelijke leveranciers.

Duurzaam en milieuvriendelijk massief hout. Otiva brengt speciale aandacht aan het hout met het label FSC en PEFC.

Uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Wij luisteren naar uw verwachtingen van het advies tot aan de dienst na verkoop, met de mogelijkheid van levering thuis of op uw werf.

Een Belgisch bedrijf, familiaal en betrokken. Een lokaal bedrijf waar elke klant bevoorrechte aandacht krijgt om zijn project te realiseren. Advies nodig of meer informatie over onze buitenhout artikelen ?

Kwaliteit tegen de beste prijs, elk van de voorgestelde items is zorgvuldig geselecteerd uit vertrouwde leveranciers met dezelfde verantwoordelijke filosofie als wij. Onze hoogste prioriteit is de tevredenheid van onze klanten.

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.