Poolhouse

Hier is een selectie van onze op maat gemaakte poolhouses:

Er zijn veel zwembaden zowel in Waals-Brabant als in Vlaams-Brabant, waarvoor we charme poolhouses, in eik, grenen en Padoek ontwerpen… Naarmate onze zomers warmer en warmer worden, kijken we meer en meer uit om ons af te koelen, vandaar het belang van een schaduwrijk terras naast het tuinhuis. Een uitbreiding van de tuin met een lounge of een warme plek geeft de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen voor een BBQ. Onze poolhouses zijn op maat gemaakt volgens de plannen van uw architect of de verschillende inspiraties die wij u bieden. We zetten onze kennissen en ervaring tot uw beschikking.

We kunnen een technisch lokaal realiseren voor het zwembad met een kleedkamer voor de gasten.  Een buitenkeuken, een bar, sanitaire voorzieningen in uw poolhouse kunnen zelfs mogelijk zijn in de creatie van het project. Alles is haalbaar. Onze enige limiet is uw budget gewijd aan uw ruimte van privacy en buiten ontspanning. 

De poolhouses worden bestudeerd volgens uw behoeften, uw smaak voor cottage stijl of hedendaagse type in overeenstemming met de stijl van het huis of het natuurlijke zwembad.

Verhoog de opslagruimte, door zoals hieronder weergegeven, met een poolhouse dat een outdoor lounge luifel en een opberg cabine voor de maaier en zwembad kussens combineert.

Ontdek onze winkel tentoonstelling in Brussel in de buurt van Woluwe en Leuven en de catalogus: onze cottage of eigentijdse stijl poolhouses. Wij blijven tot uw beschikking om samen uw zwembad behuizing project te ontwerpen. Maak een afspraak!

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.