Dierenschuilplaatsen

Een kippenhok waar kippen zich thuis voelen!

Een kippenhok voor je kippen, maar welke ruimte hebben ze nodig? Hoeveel vierkante meter heeft een kip ideaal nodig? Het kip onderdak kan vrij beperkt zijn voor het houden van de hitte tijdens de winterperiodes, wetende dat ze vrezen voor vocht en tocht. Het is het beter de wandel ruimte te privilegiëren; de buitenruimte zou ideaal 6m²/kip moeten zijn.

Onze kippenhokken zijn gemaakt van hout behandeld voor het buitenleven en bestand tegen vogeluitwerpselen. Uitgerust met een ei-indeling waar eieren gemakkelijk kunnen worden verzameld. De kip is een dier dat in een groep leeft, ze heeft kerels nodig. Ideaal, is het aantal van 3 kippen de voorkeur voor stadstuinen in Brussel. Een omheinde behuizing wordt sterk aanbevolen om de kippen 's avonds binnen te brengen en ze tegen de vossen te beschermen vooral voor huizen in de buurt van Tervuren, Wezembeek, Woluwe, Watermael-Boitsfort... gelegen aan de rand van de bossen.

Honden nissen zijn de beste leefgebieden.

Voor hond nissen in hout, afhankelijk van de grootte van de hond, vindt u in onze collectie verschillende mooie buiten schuilplaatsen gemaakt van duurzaam hout voor dieren. Houten materialen die van koud en hitte isoleren. Uitgerust met een plat dak of schuine dakbedekking, bestand tegen regen en zon, zijn het echte ruimtes voor honden en die bij de stijl van uw huis zullen passen. De solide en stevige houten vloer van de nis zal de hond isoleren van vocht die uit de grond komt. De hond, dankzij de warmte van zijn lichaam, zal natuurlijk zijn nis verwarmen. Als de hondenkennel te groot is, zal de omgevingstemperatuur niet opwarmen en daarom is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de hond. Naast de grootte, zul je ook aandacht moeten richten op het gemak van het schoonmaken van de nis, wetende dat hygiëne en netheid een belangrijke rol zullen spelen voor de goede gezondheid van uw huisdier. Aangezien weersomstandigheden de levensduur van de houten schuilplaats voor uw dieren beïnvloeden, denk aan een buiten lazuur zoals JOTUN, ideale producten van Noorweegse oorsprong.

 

Kies de beste oplossing voor uw paarden, geiten, gesloten houten schuilplaatsen voor paarden of open paardenboxen. Robuuste en betrouwbare schuilplaatsen ontworpen voor het comfort en welzijn van uw paarden of pony. Afhankelijk van het aantal paarden bieden wij kleine stallen of grote weide schuilplaatsen die niet specifiek een betonnen vloer vereisen. Hun houten frame helpt bij het reguleren van de temperatuur en het bieden van de nodige schaduw aan geiten, varkens, pony in uw weiden, in de buurt van het Brussels Gewest of in Brabant. Wordt geleverd in een kit met een zeer duidelijk montage plan voor eenvoudige plaatsing. Deze constructies voor paarden zijn duurzaam en sterk, bestand tegen beten en hoeven. Ideale buiten bescherming waar paarden, ezels en pony's zullen blij zijn toevlucht te nemen, tijdens periodes van zware regen of wind.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.