Balustrades

Een balustrade, de essentiële winst om uw terras te beveiligen en af te bakenen:

Of uw balustrade van aluminium gemaakt is met een kabelverbinding of een roestvrijstalen buis, of het nu gemaakt is van hout of composiet hout, vindt u bij Otiva alles wat je nodig hebt om uw terras of tuin te bouwen en te beschermen; van platte of zijpalen tot beugels en leuningen voor balustrades. Om uw leven makkelijker te maken, bieden wij balustrade kits waarmee u met de juiste prijs kunt bestellen en berekenen op basis van de grootte ervan.

Voor uw balkon, uw terras, of zelfs uw trap, vindt u hieronder onze selectie van leuningen, beschermingen en balustrades.

Item 1-24 van 38 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.