Brievenbus

Brievenbus

Uw brievenbus goed kiezen:

Als u werkelijk van mening bent dat een brievenbus het verschijning of het buitendesign van uw huis kan beïnvloeden, zou u de moeite moeten nemen om de juiste stijl te kiezen die op uw huis wordt gebaseerd. Een mooie brievenbus kan de gevel van uw huis aangenaam aanvullen en verfraaien, de verkeerde keuze kan het uiterlijk van uw huis vervormen. 

Om een goede beslissing te nemen voor uw brievenbus, zul je, afhankelijk van uw persoonlijkheid, voor een moderne, klassieke of rustieke stijl kiezen. U zult dus het materiaal na gevolg kiezen: aluminium, Corten staal, exotisch hout of den autoclaaf.

Maar het is ook belangrijk om na te denken over hoe het wordt gebruikt: waarvoor heb je uw brievenbus nodig, welke ruimte heb je beschikbaar? Hoewel we momenteel slechts een beperkte keuze hebben, geloven we dat we alles hebben gepland volgens uw behoeften. Wij kunnen brievenbussen voorstellen met bevestiging aan de vloer, aan de muur of op een paal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want sommige van deze brievenbussen zijn aanpasbaar met uw huisnummer, maar ook met één of andere kleur.

Sommige van onze brievenbussen zijn beschikbaar om grote pakketten en brede post aan te vangen.

Handig, bijvoorbeeld als je een bedrijf bent en als het noodzakelijk is om een grote bak voor post te hebben of als je gewoon een fan van online aankopen bent, zoals bijvoorbeeld Zalando, Amazon of andere om er maar een paar te noemen, zonder B-Post natuurlijk te vergeten. Anderen van meer redelijke maten zullen perfect zijn voor kleine pakketten of klassieke post. Meer traditionele en gebruikelijke box formaten zijn ook beschikbaar.

De keuze voor een brievenbus zal dus afhangen van uw behoeften, de stijl van uw huis en uw gemak voor de plaatsing ervan.

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.