Nieuwe ideeën voor tuinhouten lay-out, nieuwe producten, ontdek:

De catalogus voor buiten regelingen in hout is dit jaar vol inspirerende ideeën, we hopen dat deze u zal toelaten uw droomtuin te creëren met innovatieve materialen zoals composiet terrassen of tuinschermen in Corten en waarom niet, plantaardige potten gemaakt uit hout van de tuin. Geniet van een brede selectie van exotische houtsoorten of lokaal hout voor buiten. De catalogus voor tuinhuisjes zal u begeleiden naar de meest geschikte stijl van het huis, een zogenaamde klassieke tuin hut of een ultramoderne platte dak tuinhuisje. Of waarom niet een poolhouse of een op maat gemaakte kinderhuisje

De catalogus voor boomkwekers is een uitstekende gids voor klimmers, boomkweker in de ziel. Ontdek de nieuwste generatie snoeien harnas, het klimtouw dat uw verwachtingen voldoet. Met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals kettingzaag beschermende broeken of schoenen die u beschermen tegen de kettingzaag.

otiva catalogus tuinhout
otiva catalogus tuinhuis
Otiva Catalogus boomverzorger
Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid