IJzerwaren

IJzerhandel Otiva :

Bij Otiva bieden we een breed assortiment van ijzer artikels en speciaal ijzer voor de bouwhout. Wij richten ons op zowel particulieren als professionelen. In het algemeen voor grote werken binnen en vooral buiten, zoals de plaatsing van een gevelbekleding, een deur of poort, een terras, een hek met palen, een reling of gewoon het bouwen van spelletjes voor uw kinderen. We zijn zeker dat je hier alles vindt voor uw projecten te realiseren.

Een gespecialiseerd en robuust ijzer voor de snelle en betrouwbare installatie van uw eigen projecten! Bouten, zelf piercende schroeven, ankers, metalen steunen, montagevierkant, hout gestookte strengen zijn een integraal onderdeel van een breed assortiment die u in de winkel staan te wachten.

Item 1-24 van 188 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.