IJzerwaren palissaden, hekjes en deuren, poorten

Op zoek naar een verstelbaar poortbeslag heng, Erg mooi verzinkt deurscharnier ? Deze verstelbare poortbeslag wordt gebruikt om deuren mee af te hangen. Dankzij de grove bout die vast zit aan het duim gedeelte stelt u de deur eenvoudig af in de gewenste positie. Ook kunnen zware deuren na enkele jaren iets doorzakken. Met deze verstelbare poortbeslag zwaar stelt u uw deur eenvoudig weer op de juiste plek. Wilt u andere hengen dan deze hengen met verzet? Neem contact met ons op en wij helpen u een poortbeslagset samen te stellen!
 

Item 1-24 van 72 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.