voor de tuin

Wat bestaat er natuurlijker en nobeler dan hout om je tuin te versieren, te schikken en in te richten ?

Al onze houten productie zullen u toelaten om geheel van uw tuin te genieten; om meer privacy te hebben, om met uw kinderen te kunnen spelen, om uw terras of balkon te beveiligen, om bloemen of groenten te planten, te picknicken, uw gereedschap op te slaan, gewoon begrenzen en dit allemaal voor het welzijn van het hele gezin…

De ruimte voor de tuin, OTIVA, opent de deur naar een belangrijk assortiment van geprefabriceerde houten elementen die een plaats in uw tuin hebben, zoals bijvoorbeeld: tuinhuisjes, panelen - omheiningen hekken, balustrades, tuinmeubelen (bloembak, brievenbussen, koffer, berging voor vuilnisbakken, tafel- en tuinbank ...) evenals een hele reeks kindertuinspellen zoals schommels, speeltoestellen huisjes en kinderhutten.

Als je alles zelf wilt maken, of je nu creatiever bent, een professioneel of een goede klusjesman bent, is ons "constructiehout" afdeling (link) voor u gemaakt, want daar zul je alle planken van alle maten vinden, alle profielen en houtsoorten. U zult zo kunnen beslissen uw projecten op maat te realiseren met een betrouwbare, duurzame partner en van goed advies.

Item 1-24 van 36 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.