voor de tuin

Wat bestaat er natuurlijker en nobeler dan hout om je tuin te versieren, te schikken en in te richten ?

Al onze houten productie zullen u toelaten om geheel van uw tuin te genieten; om meer privacy te hebben, om met uw kinderen te kunnen spelen, om uw terras of balkon te beveiligen, om bloemen of groenten te planten, te picknicken, uw gereedschap op te slaan, gewoon begrenzen en dit allemaal voor het welzijn van het hele gezin…

De ruimte voor de tuin, OTIVA, opent de deur naar een belangrijk assortiment van geprefabriceerde houten elementen die een plaats in uw tuin hebben, zoals bijvoorbeeld: tuinhuisjes, panelen - omheiningen hekken, balustrades, tuinmeubelen (bloembak, brievenbussen, koffer, berging voor vuilnisbakken, tafel- en tuinbank ...) evenals een hele reeks kindertuinspellen zoals schommels, speeltoestellen huisjes en kinderhutten.

Als je alles zelf wilt maken, of je nu creatiever bent, een professioneel of een goede klusjesman bent, is ons "constructiehout" afdeling (link) voor u gemaakt, want daar zul je alle planken van alle maten vinden, alle profielen en houtsoorten. U zult zo kunnen beslissen uw projecten op maat te realiseren met een betrouwbare, duurzame partner en van goed advies.

Item 1-24 van 41 in totaal item(s)
Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid