Moderne tuinhuizen

Hier is een selectie van onze moderne tuinhuizen op maat gemaakt:

Liefst moderne tuinen? Wilt u de rechte lijnen van de tuin en het huis behouden? De moderne chalet, die voor u het kubieke, lineaire en overzichtelijke effect betekent, zal uw leefruimte ideaal verfraaien door zijn vorm. Met zijn minimalistisch design biedt de plat-overdekte schuilplaats dit gevoel van elegante eenvoud. De symmetrische lijnen van dit tuinhuizen passen zonder probleem in een aantal tuin stijlen en zal een ideale opslagruimte zijn. Het garandeert zo een groot en comfortabel volume voor de opslag van alle meubelen of tuinaccessoires.

Verticale of horizontale lijnen met melkachtige schuifdeuren zijn wat de meeste deze moderne en gracieuze schuilplaatsen kenmerkt. Deze kubus in de tuin combineert warmte en eigentijdse authenticiteit.

Aan deze vierkante schuilplaats vorm heeft men de mogelijkheid om een luifel of een overdekt terras te annexeren, die deze ruimte comfortabel verfraait met een tuin lounge of een tweede buitenwoonkamer.

In Brussel, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Sterrebeek zijn er veel eengezinswoningen zonder kelder. Waar en hoe dan tuingereedschap, fietsen, kinderspeelgoed opslaan…. De oplossing? Onze klassieke tuinhuizen met een dubbel hellend dak zijn in harmonie met het huis.

Een grote tuinkast, een opbergruimte voor de tuin die aan uw behoeften voldoet, volgens de grootte van de tuin, zullen wij u de beste mate voorstellen. Deze schuilplaats zal u vele jaren plezier bieden en de tevredenheid van een opgeruimde tuin en droog gereedschap. Of gewoon een opbergruimte waar je de meubels of tuinsalon bewaart.

Kies uit onze op maat gemaakte collectie die kan worden geleverd en geplaatst. Ze zijn zichtbaar in onze winkels ofwel onze selectie van tuinhuizen, in kit te plaatsen met familie, hieronder teruggenomen.

Aanraken, zien, voelen, bezoek ons in Zaventem naast IKEA.

Item 1-24 van 74 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.