Houtstapelplaats

Onze selectie van houten of metalen haardhoutopslag, zal u toelaten om uw houten steres schoon en in orde op te slaan. De houtberging zijn uitgerust met een dak dat zoveel mogelijk beschermt tegen regen of sneeuw, altijd met open onderdelen om de lucht laten te circuleren en ervoor te zorgen dat het hout dat je net hebt gesneden of gekocht goed gedroogd is. Ideale houten schuilplaats om uw brandhout buiten te bewaren in de beste omstandigheden.

Gedaan die dekzeilen die wegvliegen en scheuren. Kies voor deze opslag schuilplaatsen, houten schuren die handig en esthetisch zijn voor het opslaan van de brandhout stammen, het hele jaar. Klein of groot volume, vind onze verschillende aanbiedingen van brandstapels op OTIVA.be! De specialist in opbergoplossingen in de tuin of op de terrassen.

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar hout overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid