Tuinhuizen

Welkom bij OTIVA, de specialist in op maat gefabriceerd en kwaliteit tuinhuizen. Rechtstreeks van fabrikant.

Bestaand sinds meer dan 40 jaar in de productie van houten tuinhuizen, carport, garagepergola, prieel met een hoge toegevoegde waarde, bieden wij u een luisterend en speciaal aandacht aan uw behoeften. We werken in onze werkplaats alleen met duurzame en ideaal lokale houtsoorten zoals de Douglas, Oregon Pine, Noorden rode grenen of den, Eik, Thermowood…

De daken van de tuinhuizen zullen afhankelijk zijn van het type van de gekozen helling; in dubbele hellingen zullen we de voorkeur geven aan een dak «onduline” of een imitatie van metalen pannen. Voor schuilplaatsen met een plat dak, kiezen we liever een metalen dak met een binnen Recitel-isolatie. Voor kit formules is EPDM beter ofwel een bitumen afwerking, type shingels.

Alle constructies kunnen op maat worden gemaakt en zijn uitgerust met in elkaar grijpende planken, type "blokhut» gefixeerd op een stevige binnen kader voor de modellen op maat gemaakt, net als een voorgevormd skelet of een houten kader waarop we de houten latten nagelen. Deze tuinhuizen of schuilplaatsen kunnen geplaatst worden op een bestaande betonvloer of een houten vloer uitgerust met betonnen blokken.

De schuilplaatsen op maat kunnen worden geleverd en geplaatst door onze installateurs. Je bent een goede klusjesman, dan zullen we het tuinhuis leveren in geprefabriceerde panelen/kit en daarna aan jou om te spelen.

Item 1-24 van 169 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.