Carports en garages

Bescherm uw auto of motorfiets tegen slecht weer, door uw huis te verfraaien. Kies voor een nieuwe opbergruimte, een bijgebouw die aan de houten of metalen carport wordt toegevoegd. Eenvoudige carport, dubbele carport of carport voor campingcar. Er zijn een aantal opties beschikbaar voor u, afhankelijk van uw behoeften. De carport is een dak dat beschermt tegen regen, maar ook van de gevolgen van hagel of vuil van bomen.

Carport gemaakt van aluminium, hout of metaal, tegen het huis of vrij in de tuin, volgens het model en design met de mogelijkheid van één of meer zijden van de carport te sluiten om u te beschermen tegen de ogen en uw woning te privatiseren. Het zal zorgen voor een optimale bescherming van ten minste 20 jaar als het goed wordt onderhouden.

Afhankelijk van het model zult u voor een houten of aluminium kader kiezen, een plat dak of eerder afgerond, in metaal of polycarbonaat. Kies tussen de natuurlijke houten stijl die perfect in de tuin past of een metalen luifel die aan het huis een modernere draai zal geven.

We hebben de mogelijkheid om uw carport op maat te produceren, volledige oplossingen en aangepast aan de configuratie van uw huis. Uw schatting voor een schuilplaats, luifel, carport of pergola in minder dan 48 uur. Hiervoor hebben we de afmetingen van de carport nodig: lengte, hoogte, type dak, aantal wanden, werkplaats... Voldoende aan al uw wensen: de carport van uw dromen.

U wilt uw carports, buiten luifels of pergola's zelf monteren, niets is eenvoudiger met onze gedetailleerde en afgebeelde handleiding. Vanwege gebrek aan tijd of verlangen, staan onze installateurs te uwer beschikking voor de montage in uw huis, of het nu in Brussel, Zaventem, Tervuren, Gembloux of Waver is, we verplaatsen ons over heel België. Kwaliteitsservice.

Hier is een selectie van onze op maat gemaakte carports:

Hier is een selectie van onze op maat gemaakte garages:

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.