Panelen, hekken en claustra’s voor de tuin

Hekken en claustra’s voor de tuin bij Otiva :

We hebben een grote keuze van tuinhekken en claustra's in zowel klassieke als moderne stijlen. Begrenst een beveiligde omtrek met tuinpanelen, terras panelen en hun palen.

Bouw uw meer privé en intieme tuin met tralies, claustra's en tuinpanelen. Onze hekken zijn soms verkrijgbaar in Corten staal, exotisch hout of autoclaaf spar natuurlijk, maar ook composiet hout, keramiek, aluminium, PVC of in geharde glas.

Of u nu één gebroken paneel vervangt of een nieuwe look wilt, wij hebben alles wat u nodig heeft: inspiratie, hulp, advies en kwaliteitsproducten beschikbaar voor alle portemonnees. Het enige wat u hoeft te doen is uw tuin om te toveren tot een prachtige buitenruimte 

Al deze tuinschermen zijn uitgerust met bevestigingssystemen die met houten, staal of aluminium tuinpalen kunnen gedaan worden, hoeven voor harde grond of palen die direct in de grond geplant kunnen worden.

Voor een dakterras:

U kunt van uw ruimte genieten zonder angst voor nieuwsgierige ogen door transparante of ondoorzichtig glazen balkonscheidingen te plaatsen die licht doorlaten terwijl je uw huis begunstigt.

Tegen een onaangenaam uitzicht:

Er zijn een aantal oplossingen voor u beschikbaar: door het plaatsen van een houten hek van een andere vorm die u gemakkelijk kunt verven om uw tuin te verlichten. Of door een houten tralie te leggen waarop een kamperfoelie of een aanhoudende jasmijn kan sluipen.

Om u te beschermen tegen de indiscreets:

Hekken met schuine latten, type luik of latten in de franse stijl die intimiteit creëren met behoud van een luchtige geest. Deze claustra wordt geleverd met verschillende tinten en afwerkingen: behandelde spar, aluminium of exotisch hout.

Een hoek van het platteland in de stad:

Waarom niet de voorkeur geven aan natuurlijke materialen zoals een claustra in hazelnoot of nog duurzamere, in kastanje. Deze hekken zijn uitstekend in harmonie met de wilde kant die de natuur ons biedt.

Maak een moderne hoek:

De onderhoudsvriendelijke composiet tuinpanelen passen heel goed met een loungeruimte met een lineaire en eigentijdse ligstoel. Zeer schone tuinhek dat kan worden gecombineerd met tralies om perspectief effecten op de tuin te geven en het idee van een muur te breken.

Item 1-24 van 75 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.