windscherm houtcomposiet

windscherm houtcomposiet

PA43-016-2576
€ 249,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Composiet houten tuinhek verkrijgbaar in 5 kleuren (178 x 183 cm): antraciet, grijs, amandel, zand en bruin.

Kleur
Lijsten
 

Tuinschermen WPC combi zijn in de vorm van horizontale strepen 12 van 178 cm lange zilveren antraciet profielen. WPC aluminium panelen zijn speciaal ontworpen om te absorberen en te isoleren van het maximale geluid (akoestische absorptie: 26-29 db).

WPC is een mengeling van 70 % hout, gecombineerd met 30 % PVC dit maakt het scherm zeer stabiel en weersbestendig. Ze hebben ook het gemak van onderhoud (niet geolied, gevernist of geverfd).

De kleur van dit paneel zal zich enkel de eerste weken aanpassen aan het licht nadien stabiliseert de kleur zich. Dit outdoor scherm is momenteel verkrijgbaar in zand, antraciet of amandel.

U kunt eenvoudig de planken vervangen door een decoratief element toe te voegen bv: een roestvrij staal (1.5 mm) of veiligheidsglas (6 mm) van 15 of 30 cm hoog (ref. 5202321, 5202319, 5202317, 5202431). Adapter van een “profildecor” geanodiseerd aluminium met inbegrip voor de aanpassing tussen WPC/ALU.

Hout composiet omheining

Hout composiet omheining

Amandelkleurig composiet houten hekwerk

Palissade en bois composite de couleur amande

Montagehandleiding voor palissade van composiethout op aluminium palen

Montagehandleiding voor palissade van composiethout op aluminium palen
Grondstof
Composiet hout
Breedte
178 cm
Hoogte
183 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.