Scherm schutting PVC
Scherm schutting PVC
Scherm schutting PVC
Scherm schutting PVC

Scherm schutting PVC

PA41-016-4562
€ 479,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

PVC tuinhekpanelen.

Breedte
Kleur
Hoogte
Optie
 

Schermen in vensterkunststof zijn volop in de mode: ze kosten wel wat meer dan houten schermen maar men bespaart de volgende jaren op verven en onderhoudsproducten. De lange levensduur is verder een belangrijk voordeel.

De profiel planken zijn van 24,5 x 125,3 mm in een gelastkader van 68 x 48 mm.

Bij ramen zijn onderhoudsvriendelijke materialen 100% UV bestendigheid aan. Verontreinigingen afwassen of met een tuinslang afsproeien.

* Kleurgarantie op witte elementen 10 jaar en op elementen in Polar eik 7 jaar volgens DIN EN 1513. De schermen in PVC bruin Bangkirai en grijs bevatten natuurstoffen die de eerste 2 jaar een beetje verbleken om dan hun gewenste eindkleur zoals gefotografeerd te bereiken.

Grondstof
PVC
Breedte
90, 180 cm
Hoogte
180, 180-90 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.