Opengewerkt tuinscherm
Opengewerkt tuinscherm
Opengewerkt tuinscherm
Opengewerkt tuinscherm

Opengewerkt tuinscherm

PA25-016-1088
€ 145,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Breedte
Hoogte
 

Ons FSC®-gecertificeerd massief houten schuttingpaneel is de perfecte keuze om een vleugje klassieke charme aan uw tuin toe te voegen. Autoclaaf behandeld voor een lange levensduur, het is grotendeels verduisterend maar heeft een traliewerkblad om licht door te laten. Het gaas bestaat uit latten van 9 x 40 mm en mazen van 6 x 6 cm. Het frame is verkrijgbaar in 3 breedtes (89 cm, 119 cm en 179 cm) en is 42 x 78 mm dik met een pengatverbinding voor extra stevigheid. Waterafvoergaten en een drainagegroef aan de onderkant van het frame zorgen voor een goede waterafvoer. De afgeronde lamellen (18 x 121 mm) hebben een extra diepe drooggroef (15 mm) en de roestvrijstalen verbindingen zorgen voor een robuuste afwerking. Voeg een vleugje klassieke charme toe aan uw tuin met ons FSC®-gecertificeerd massief houten schuttingpaneel.

Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
89, 119 of 179 cm
Hoogte
179 of 179/89 cm
Palissade dikte
4,2 cm
Certificering
FSC certificering
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.