Geautoclaveerde grenen tuindeur

Geautoclaveerde grenen tuindeur

PP25-016-1089-21-1018-4229
€ 500,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
 

Onze FSC®-gecertificeerde grenen tuinpoort is een stijlvolle en praktische keuze om de privacy van uw buitenruimte te verbeteren. Het is volledig verduisterd, met een rechte vorm die bij alle tuinstijlen past. Het verzonken slot en de hendel zorgen voor een gemakkelijke sluiting, met de mogelijkheid om een profielcilinder toe te voegen voor een extra beveiligingsniveau. De poort kan zowel DIN rechts als DIN links worden gemonteerd, voor alle configuraties. Het FSC®-gecertificeerde frame van geautoclaveerd grenen is sterk en duurzaam, met een dikte van 42 x 88 mm voor extra stevigheid. Drainagegaten aan de onderkant van het frame zorgen voor een goede waterafvoer, terwijl de glad geschaafde planken met afgeronde hoeken 18 x 121 mm en een extra diepe drooggroef (15 mm) zorgen voor een nette afwerking. De roestvrijstalen verbindingen garanderen een lange levensduur en zijn weer- en corrosiebestendig.

Infos
Scharnier, slotblok en handgreep meegeleverd. Cilinder niet inbegrepen.
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
98 cm
Diepte
4,2 cm
Hoogte
179 cm
Certificering
FSC certificering
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.