Tuin latwerk
Tuin latwerk
Tuin latwerk
Tuin latwerk

Tuin latwerk

PA25-016-1625
€ 74,90
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Breedte
Hoogte
 

Ons FSC®-gecertificeerde tuinhek is de perfecte keuze om uw klimplanten te ondersteunen en tegelijkertijd een vleugje charme aan uw tuin toe te voegen. Autoclaaf behandeld voor een lange levensduur, het is niet hinderlijk omdat het hekwerk licht doorlaat. Het is gemaakt van 9 x 40 mm latten en 6 x 6 cm gaas. Het frame is verkrijgbaar in 3 breedtes (41 cm, 59 cm en 89 cm) en is 42 x 78 mm dik met een pengatverbinding voor extra stevigheid. Waterafvoergaten en een drainagegroef aan de onderkant van het frame zorgen voor een goede waterafvoer. Roestvrijstalen verbindingen zorgen voor een stevige afwerking. Voeg een vleugje charme toe aan uw tuin en ondersteun uw klimplanten met ons FSC®-gecertificeerde tuinhek.

Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
41, 59 et 89 cm
Hoogte
179 cm
Palissade dikte
4,2 cm
Certificering
FSC certificering
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.