Tuinhek
Tuinhek
Tuinhek
Tuinhek

Tuinhek

PA25-016-1735
€ 125,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Breedte
Hoogte
 

Ons assortiment FSC®-gecertificeerde met autoclaaf behandelde vuren schermpanelen is ideaal voor tuinen. Verkrijgbaar in drie breedtes (89 cm, 119 cm en 179 cm) en met een dik frame (42 x 78 mm) met een pen- en gatverbinding, hebben deze tuinpanelen gaten voor waterafvoer en een drainagegroef aan de onderkant van het frame. De afgeronde bladen (18 x 121 mm) hebben een 15 mm diepe drooggroef, met roestvrijstalen verbindingen voor een robuuste afwerking. Voeg een vleugje charme toe aan uw tuin met ons FSC®-gecertificeerde scherm van sparrenhout.

Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
89, 119 of 179 cm
Hoogte
179 of 179/89 cm
Palissade dikte
4,2 cm
Certificering
FSC certificering
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.