Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm
Dichtscherm

Dichtscherm

PA25-122-RS180180
€ 79,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Landelijke autoclaaf spar tuinhekken verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Breedte
Hoogte
 

Het tuinscherm Village bestaat ook uit druk geïmpregneerde rode Noorse den van 17 latten van 15 X 120 mm met inox vijzen.

Deze behandeling zorgt voor een lange levensduur zonder de noodzaak van een verdere behandeling. Het is mogelijk om de kleur te doen herleven door er 1 x om de 3 jaar een ontgrijzer op aan te brengen.

Dit paneel is geschikt voor de afrastering van uw tuin en zorgt voor een rustigere omgeving. Het paneel kan worden gecombineerd met andere elementen uit dezelfde collectie. Het ijzeren bevestigingsmateriaal is niet inbegrepen.

Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
90, 180 cm
Hoogte
180 cm
Palissade dikte
5 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.