Kot-kot kippenhokken

Kot-kot kippenhokken

1001041
€ 379,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
 

Het houden van kippen komt ook bij particulieren veel voor in ons land, een kippenren mag daar in de meeste gevallen niet aan ontbreken. Deze kippenren (van L 218 x D 78 x H 136 cm) biedt uw kippen genoeg plek om vrijuit rond te scharrelen, en in de avond en nachturen beschutting tegen regen en kou te vinden. Uw kippen zullen tijdens deze uren in het nachthok gaan zitten, hier zullen ze overigens ook hun eieren leggen. Het nachthok is gemakkelijk te openen doormiddel van de klep die tevens functioneert als dak welke overigens is bekleed met roofing. Het kippenhok is samengesteld uit hoogwaardig grenen hout wat staat voor duurzaamheid. Het gaas van de ren is stevig, en houdt uw kippen veilig voor ongewenst bezoek. Het trappetje verbind de begane grond met de eerste verdieping in het kippenhok. Voor 2 tot 4 kippen.

Infos
Voorzien in kit
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
218 cm
Diepte
78 m
Hoogte
136 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid