Kot-kot kippenhokken

Kot-kot kippenhokken

AB25-111-260061
€ 413,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Kippenhok in de tuin.

Inclusief binnenhok met deurtje, legnest, zitstok en bevestigingsmaterialen.

 

Grote kippenkooi, B 218 x D 78 x H 136 cm. Dit kippenhok biedt een grote, comfortabele verblijfplaats en houdt uw kippen veilig. Gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout, is het kippenhok sterk en duurzaam voor jarenlang gebruik. Het dak is gemaakt van asfalt waterdichte shingels en creëert een warm comfortabel slaapgedeelte in de shelter. Dankzij het ijzeren gaasnet hebben uw kippen altijd voldoende frisse lucht. Een gemakkelijk te beklimmen hellingbaan verbindt de begane grond met de bovenverdieping. De deur kan eenvoudig worden vergrendeld met een sluitgrendel. Daarnaast is er een zijnest ontworpen om de eieren op een veilige en goed bereikbare plek te leggen. Voor 2 tot 4 hennen.

Montage plan

Infos
Voorzien in kit
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
218 cm
Diepte
78 m
Hoogte
136 cm
Gewicht
60 Kg
Dak
Dakleer
Pakketmaat breedte
105 cm
Pakketmaat hoogte
40 cm
Pakketmaat lengte
120 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.