Pan-pan Konijnenhok
Pan-pan Konijnenhok

Pan-pan Konijnenhok

AB25-111-P010003
€ 260,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Vloer konijnenhok.

Inclusief bevestigingsmaterialen

 

Dit konijnenhok (van L 130 x D 60 x H 110 cm) is groot genoeg voor kleine dieren, zoals bijvoorbeeld konijnen. Dit konijnhok geeft uw huisdier voldoende ruimte om te spelen en uit te rusten. Het hok heeft ijzeren gaas, hierdoor krijgt uw huisdier genoeg frisse lucht en kan het naar buiten kijken. Een andere functie van het gaas is het voorkomen dat uw huisdier ontsnapt. Het konijnenhok is gemaakt van geïmpregneerd hout. Het hout is van goede kwaliteit. Hierdoor gaat het hok nog jaren mee. Het groene asfalt dak zorgt ervoor dat het hok waterdicht is. De deur is makkelijk te vergrendelen. Dit houten konijnenhok is perfect voor kleine huisdieren.

Montage plan

Infos
Voorzien in kit
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
130 cm
Diepte
160 cm
Hoogte
110 cm
Gewicht
75 kg
Dak
Dakleer
Pakketmaat breedte
62 cm
Pakketmaat hoogte
37 cm
Pakketmaat lengte
135 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.