Bloembak

Onze houten, composiet houten of cortenstalen bloembakken:

Het is in de herfst dat de lente bloeiers van bolachtige planten worden bereid. Vergeet de plantenbakken niet, want de bollen, de eerste bloemen van de lente, zullen je ramen oplichten!

Aarzel niet om kleurrijke bloembakken te gebruiken; ze brengen veel klasse aan uw tuinarchitectuur. Assorteer de kleuren van de bakken met die van de grond, om een echte eenheid te geven. Bloemrijk, verlichten ze uw hout terras en kunnen tegelijkertijd een natuurlijke balustrade creëren.

Door een paar bloembedden te verhogen, in de roestige metalen bakken, zul je reliëf geven aan wat oorspronkelijk plat was. Extra voordelen: planten zijn toegankelijk, beter blootgesteld aan licht en groeien sneller. En bovenal is het een kans om goede grond in de tuin of op uw balkon aan te brengen. Zorg ervoor dat elke plant ten minste twee seizoenen belang heeft: herfstbloemen en gebladerte, parfum en bessen, lente gebladerte en mooi wintersilhouet.

bacs à fleurs en bois, métal ou  polyester

Volgens je fantasieën, creëer je eigen composities door kleuren en geuren te combineren. Het belangrijkste is om goed de plantlocaties te kiezen volgens de vorm en grootte van het buiten terras, maar ook volgens de soorten planten. Het materiaal van aluminium, corten, polyester of hout bakken mag niet worden verwaarloosd. In de volle zon wordt de fijne kunststof te snel verhit en droogt de aarde uit. Langs een andere kant, zijn terracottapotten met een sympathieke esthetiek vorstgevoelig. Je moet ze in de winter binnen brengen. Hout is minder gevoelig voor externe omstandigheden.

Welke zorg te geven aan potplanten?

Om te gaan met de zonnebaden en warmte, moet je regelmatige en attente zorg aan uw plantages geven:

  • Vernieuw elk jaar de grond van de sinaasappelboomgaard en van de houten plantenbakken.
  • Zorg ervoor dat u een perfecte drainage krijgt met een bed van grind dat verhindert dat het verplichte gat aan de onderkant van de container wordt verstopt.
  • Kunstmest is van groot belang voor potplanten of bakplanten. Ze moeten alle elementen uitputten die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Liefst vloeibare meststof bij een gemiddelde frequentie van 1 tot 2-maandelijkse innemen, afhankelijk van de aanbevelingen.
  • Plaats een dunne schors van hout om compost drogen en onkruid te voorkomen.
  • Verwijder regelmatig de vervaagde bloemen om bloei vernieuwing aan te moedigen.
Item 1-24 van 34 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.