Plantenbak terras
Plantenbak terras
Plantenbak terras
Plantenbak terras
Plantenbak terras
Plantenbak terras

Plantenbak terras

BA06-003-HO7
€ 595,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Afmeting
 

Wij bieden op maat gemaakte exotische houten plantenbakken voor kleine struiken zoals buxus en andere. Het vierkante en conische ontwerp van deze exotische houten plantenbak is zeer elegant en past perfect bij projecten met vierkante plantenbakken.

Het exotische hout van deze plantenbak is een duurzame en warme soort die uw tuin een vleugje authenticiteit zal geven. Wij gebruiken uitsluitend tropisch hout van duurzaamheidsklasse 2, dat een lange levensduur garandeert en geen speciale behandeling nodig heeft.

Na verloop van tijd zal de plantenbak een natuurlijke grijze kleur krijgen die niets afdoet aan de kwaliteit ervan. Voor de montage is gekozen voor hoogwaardige roestvrijstalen bevestigingen en de bodem is bekleed met een antiworteldoek om ongewenste groeiproblemen te voorkomen.

bloembak bij de ingang van het huis
bloembak bij de ingang van het huis

Bloembak voor kleine struiken 70x70x98 cm

Bloembak voor kleine struiken 60x60x85 cm

Bloembak voor kleine struiken 55x55x71 cm

Infos
Andere vormen op aanvraag
Op maat gemaakt
Houtsoort
Hardhout (volgens aankomst: tali, cumaru, bilinga, garapa, massaranduba)
Breedte
55, 60, 70 cm
Diepte
55, 60, 70 cm
Hoogte
74, 86, 98 cm
Gewicht
H 74 x B 55 x D 55 cm: 33 Kg
H 86 x B 60 x D 60 cm: 42 Kg
H 98 x B 70 x D 70 cm: 57 Kg
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.