U vindt niet wat u zoekt in ons standaardassortiment ?

En al evenmin in tuincentra of winkels die bouwmaterialen verkopen ?Aangepast houten project tuinhout

Dan hebben wij de geknipte oplossing !

Wij stellen een gloednieuw atelier tot uw beschikking om uw verlangens en verwachtingen concreet in te vullen. Het werd in 2017 geopend en laat u toe uw dromen waar te maken.

Ons atelier is uitgerust met de recentste machines voor de bewerking van buitenhout, zodat u al uw plannen kunt realiseren, van een zwembadkast tot een houten brugje

Ons vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen staan borg voor een onberispelijke uitvoering. 

Een greep uit de mogelijkheden : de herstelling van een balustrade naar een oud model, de vervanging van een balk van een bestaande pergola, een nieuwe rugleuning voor een smeedijzeren bank, een poolhouse met een heel eigen karakter, buitentrappenschuurdeuren, een poort of een rolluik herstellen… het kan allemaal. 

U kunt ook kiezen tussen een groot aantal houtsoorten : padoek, IPE, meranti, ceder, lariks, eik, Douglas, behandeld dennenhout… alles is mogelijk of beschikbaar naargelang de aard van de opdracht die u ons toevertrouwt.

Ons atelier staat zelfs open voor producten afkomstig van onze concurrenten, bijvoorbeeld voor het uitsnijden van een aparte vorm, een bijzondere assemblage, het maken van een specifiek  gat… 
Kwaliteit, een luisterend oor en een onberispelijke service maken integraal deel uit van onze bedrijfsfilosofie, waarin alles mogelijk is met respect voor elkaar.

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.