Kinderspeelplaats in de tuin

Veel plezier met onze schommels, speelplaatsen en kinderhuisjes!

Buitenspelen voor kinderen zijn zeer leuk. Zodra het weer het toelaat, spelen onze kinderen graag in de tuin en in de natuur. Zelfs als het weer niet prima is, door uw kinderen sterk aan te kleden, met een warme douche daarna, kunnen ze buiten stoom afblazen. Het is een pluspunt voor hun immuunsysteem en het creëert onvergetelijke herinneringen. Ze weten niet altijd wat doen om de tijd door te brengen. Daarom bieden wij u aan om te kiezen tussen onze schommels, speeltuigen, zandbakken, houten huisjes, glijbanen...

Veel kindertuinspelletjes vereisen geen grote kosten. Denk aan je jeugd! Wat waren je favoriete tuinspellen? Een eenvoudige zandbak of een klassieke schommel waren toen zeker de beste.

kinderspeelplaats
Item 1-24 van 142 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.