Pergola's en prieel

De pergola is een kleine constructie vaak gemaakt met exotische houten zuilen die horizontale balken ondersteunen. De pergola dient als ondersteuning voor verschillende klimplanten. Bedekt met wijnstokken, blauweregen of kiwi's, de prielen creëert een bijna natuurlijke bescherming vol charme.

In de streken met hete zomers, brengt de aanwezigheid van pergola's bedekt met vegetatie, een zalige frisheid. Een pergola is daarom ideaal om u te beschermen tegen de wind en de zon. Zo kun je dus een geurende kluis creëren dankzij klimplanten.

Er bestaan eenvoudige houten hoepels die een jasmijn ondersteunen, maar ook voor mooie rozenstruiken zoals ' Pierre de Ronsard '.

Het terras is een bevoorrechte plek waar we graag in privacy kunnen ontspannen. Installeer dus een kiosk om een aangename ruimte af te bakenen waar je jezelf zul kunnen isoleren in het midden van de vegetatie. Profiteert ervan om mooie en ontspannende klimplanten toe te voegen zoals kamperfoelie of rozenstruiken die heerlijke geuren aanbieden. Decoratief maar ook praktisch, de overdekte ruimtes bieden een zeer goede bescherming tegen de hete zomerzon.

De gloriette of het prieel gevormd met een trellis, ondersteund door hoepels, zijn zelden bedekt met planten. Ze geven de voorkeur aan een waterdicht hard dak in plaats van klimplanten.

Hieronder vindt u een selectie van onze op maat gemaakte pergola's:

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar hout overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid