Pergola's en prieel

De pergola is een kleine constructie gemaakt van vaak exotische houten kolommen die horizontale balken ondersteunen. De pergola dient als ondersteuning voor de verschillende klimplanten. Bedekt met wijnstokken, blauweregen of kiwi's, creëert de pergola een bijna natuurlijke bescherming vol charme.

In de streken met hete zomers, brengt de aanwezigheid van pergola's bedekt met vegetatie een aangename frisheid. Een pergola is daarom ideaal om u te beschermen tegen de wind en de zon. U kunt zo een geurige kluis creëren dankzij klimplanten.

Er bestaan eenvoudige houten hoepels die een jasmijn ondersteunen maar ook prachtige rozen zoals de 'Pierre de Ronsard'.

Het terras is een bijzondere plek waar u graag in alle privacy ontspant. Dus installeert een kiosk om een aangename ruimte af te baken waar je jezelf kunt isoleren in het midden van de vegetatie. Maak van de gelegenheid gebruik om mooie en ontspannende plantenwanden te vormen door klimplanten zoals kamperfoelie of rozenstruik toe te voegen die heerlijke geuren bieden. Decoratief gereedschap maar ook praktisch, de overdekte ruimtes bieden een zeer goede bescherming tegen de overmatige zomerzon.

Het prieel gevormd door een latwerk ondersteund door hoepels, is zelden bedekt met planten. Voorkeur is gegeven aan een waterdicht hard dak.

Hieronder vindt u een selectie van onze op maat gemaakte pergola's:

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.