Tafel - Bank - Schommel voor de tuin

Voor meer rust en charme door details in de tuin toe te voegen, kun je een bankje in rode Noorse den behandeld voor buiten, op een houten terras tegen de groene plantenmuur installeren; dit zal meer intimiteit aan uw tuinhoek geven.

Dikwijls geplaatst onderaan de tuin, zal het oog op de bank aangetrokken zijn en daardoor het silhouet van de struiken verbeteren.

Deze plezierige outdoor zetels zijn weer en UV-bestendig en gaan van de eethoek naar de rust ruimte. In combinatie met een paar bijpassende kussens en planten in pot, maken ze een zeer comfortabele leeshoek.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.