Terrassen in Kit

Hout of composiethout terrassen in kit

In deze rubriek vindt u de hele terras kit in exotisch hout, Europees hout of composiet hout. Prijzen zijn per vierkante meter (inclusief planken, terras bladen, schroeven, klemmen en spanners). Als u uw terras in kit per vierkante meter wilt kopen, nodigen wij u uit voor een bezoek in ons "Terras pakket” gedeelte.

Het houten terras is vaak de meest opvallende plaats van het huis tijdens de mooie zomeravonden, zowel door de warmte en natuurlijkheid vrijgegeven door het hout en door de talloze decoratieve composities die dit nobele materiaal toelaat.

Maak uw houten terras:

De creatie van een houten terras door u of door een professional, vereist een goede voorbereiding, een verstandige keuze tussen de vele houtsoorten die beschikbaar zijn of afhankelijk van het gebruik dat u van uw terras zal maken.

Het terras is een bevoorrechte plaats die speciale aandacht vereist, zowel in de keuze van de materialen als in de productiemethode voor zijn opricht.

Onderhoud van een houten terras:

Ongeacht de structuur van uw toekomstige terras, op harde steun of in volle grond, geschroefd, genageld of geknipt, zal het belangrijk zijn om het hout te behandelen (met olie of met een speciaal aangepaste beitsolie). Hieronder vindt u de verschillende soorten houten voor terras, aangeboden door OTIVA.

Hout of composiethout terrassen in kit
Item 1-24 van 31 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar hout overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid