Terrassen in Kit

Kit voor terrassen in hout of composiet hout:

In dit rubriek vindt u alle kits van exotische houten terrassen (Ipé, Bangkiraï, Afrikulu, Padoek...) Europees hout (thermowood, robinia, dennen, eiken...) of composiet hout (Fiberon, Fiberdeck). De prijzen worden per vierkante meter gegeven (inclusief planken, terrasbalken, schroeven of clips). Als u uw terras balken per plank wilt kopen, nodigen wij u uit om ons "houtenterras" rubriek te bezoeken.

Het houten terras is vaak de meest opvallende plaats van het huis tijdens de mooie zomeravonden, zowel door de warmte en natuurlijkheid vrijgegeven door het hout en door de talloze decoratieve composities die dit edel materiaal toelaat.

Realiseert uw houten terras:

De bouw van een houten dek of van een terras door u of door een professioneel vereist een goede voorbereiding, een verstandige keuze tussen de vele beschikbare houtsoorten of afhankelijk van het gebruik dat u van uw terras zult maken.

Het terras is een bevoorrechte plek die speciale aandacht vereist, zowel in de keuze van materialen dan in de fabricagemethode of de uitvoering ervan.

Onderhoud van een houten terras:

Ongeacht de structuur van uw toekomstige terras, op harde steun of in de grond, geschroefd, genageld of geknipt, zal het belangrijk zijn om het hout te behandelen (met olie of met een speciaal aangepaste vernis). Hieronder vindt u de verschillende soorten hout voor terras, aangeboden door OTIVA.

Hout of composiethout terrassen in kit
Item 1-24 van 42 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.