1. Prijs

De prijzen verwijzen alleen naar het artikel tekstueel beschreven. Alle prijzen zijn inclusief BTW(21%). Extra kosten voor levering, reservatie of elk ander verplichte administratieve kosten, zijn apart vermeld.

Onze offertes zijn niet bindend, behalve als er een schriftelijk validiteitstermijn vermeld is.

We behouden zich het recht om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of verplichting de prijzen in onze tarief te veranderen alsook de kenmerken van onze producten. Onze prijzen mogen zonder voorafgaande kennisgeving aangepast worden, tijdens de uitvoering van de leveringen. Behalve bijzondere overeenkomst, is de verkoopprijs vermeld aan de klant vanuit magazijn of fabriek, in euro.

De leveringen van de Reservaties in de winkel zijn gratis.

Tenzij anders vermeld, is elke levering buiten het magazijn Van Wetter Shop aan leveringskosten onderworpen, ttz :

Voor klein artikelen (artikelen minder dan 30 kg en verpakking minder dan 1m50), zijn de transport kosten van € 14 voor een levering in de week, overal in België.

In dit geval wordt de levering van uw bestelling bij u thuis door de firma GLS uitgevoerd.

Voor de grote artikelen (artikelen meer dan 30 kg of verpakking groter dan 1m50), zijn de transportkosten voor uw reservatie als volgt:

Prijs BTW inbegrepen 21%

Brussel

75 €

Vlaams Brabant

125 €

Waals Brabant

125 €

Namen

195 €

Hainaut

195 €

Luik

195 €

Luxemburg

250 €

Limburg

195 €

Antwerpen

195 €

West Vlaanderen

195 €

Oost Vlaanderen

195 €

2. Levering

De wijze van levering is duidelijk uitgelegd in de informaties betreffende het artikel en in de mailbevestiging. We doen ons best voor de bestelde en gereserveerde producten te verzamelen in time en afhangend van de beschikbare voorraad. De leveringsdatum ’s die we vermelden zijn niet bindend. Als de leveringsdatum moet veranderd worden, zullen we u onmiddellijk contacteren om een nieuwe datum voor te stellen.

De artikelen waarop « wachten» vermeld is, zijn artikelen die niet meer beschikbaar zijn. De leveringsdatum vermeld is alleen maar indicatief en hangt af van de leveringsdatum doorgegeven door de leverancier. De Verkoper mag niet verantwoord zijn voor een latere levering van één van zijn leveranciers.

De Bestellingen worden geleverd op de datum voorzien aan de voordeur (gelijkvloers) aan het adres vermeld. U bent verantwoord voor alle (ver)plaatsingen, uitsluitingen en installatie. De chauffeur / bezorger mag een identiteitsstuk eisen. Voor grote artikelen wordt er voor ontvangst afgetekend. Risico van verlies of schade wordt u doorgegeven op de moment van de aflevering van de goederen. Als u niet aanwezig bent voor de levering, behouden wij ons het recht om u een nieuwe verplaatsing te factureren.

De aflevering gebeurt naast de vrachtwagen.

Een parkeerplaats van minimum 20m moet worden voorzien.

De vrachtwagen rijdt niet binnen huis en als het moet, gebeurt het op eigen risico’s van de klant; onze firma aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid.

Al de goederen reizen op eigen risico’s van de koper. Franco leveringen maken geen uitzondering aan deze regeling. De ontvangst van de goederen gebeurt eigenlijk op het moment dat ze het magazijn of het fabriek verlaten. In geval van schade, vertraging, verlies (totaal of partieel), diefstal, enz… afhangend van het transport, mag er geen enkel vervolg tegen onze firma gebeuren en geeft geen toelating aan de koper de betalingen te weigeren of te vertragen, zelfs gedeeltelijk.

Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid