Speeltuin en schommels voor de tuin

Schommel, torens en speelplaats voor kinderen:

Kies voor een evolutieve optie waarvan je uit een toren een set beklimming bouwt en waaraan je een houten schommel kunt toevoegen. Op de toren kun je een klimnet, een muur helling, een brandweer glijstang, een zandbak en vele andere speelmodules toevoegen voor kinderen op zoek naar spanningen. Geen behoefte meer om naar het Avonturenpark te gaan, deze tuinspelmodules zullen uw kinderen genoeg emoties en vreugde geven.

Aanpasbare schommels en portalen :

U kunt een aantal zeer spannende avonturen leven op houten aanpasbare portieken en schommels. Deze schommels kunnen zelfs worden gecombineerd met een zandbak, een glijbaan, een klimmuur of een ladder, waardoor ze uniek zijn.

Creëert zelf je set spelletjes vanaf één of meer basistorens door de beschikbare kits of schommels toe te voegen die je in onze pagina’s vindt. U kunt ook kiezen uit de voorbeelden van combinaties die ook aanpasbaar zijn volgens uw wensen.

Hier gaan we, wees creatief en op weg naar je eigen avontuur!

aanleg van een kinderspeelplaats

Stel uw eigen speeltoestel samen : basistorens + ladders, glijbanen, accessoires, daken, klauteren…

verenigingen van torenspelen van schommelsets
Item 1-24 van 71 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.