Accessoires en schommels

Accessoires en schommels

Geniet helemaal van je schommel door alle accessoires te plaatsen die je leuk vindt:

Niets beter dan een schommel om mooie herinneringen voor uw kinderen te creëren en wat een plezier voor ouders om hun kinderen te zien spelen en de warme zomerwind op hun gezicht te voelen.

Onze selectie schommels om in de tuin te plaatsen voor het plezier van uw kinderen is zeer uitgebreid; u vindt bij ons alle soorten schommels en accessoires zoals touwen, ladders, nestschommels of tapijten, flexibele of harde zitting, aanpasbaar (evoluerend) en veilige schommel voor baby, gondel voor twee kinderen, nestschommels, trapeze, trapezeringen...

Voor ervan te genieten, moet je ook nadenken over veiligheid: of het nu een babyschommel is of een tralieschommel voor de kleintjes, bieden we een aantal modellen aan, waarvan sommige evolutief zijn, afhankelijk van de leeftijd van je kinderen. Om kleine zweren te voorkomen, bieden wij een rubberen vloermat aan die het gebruik van mercurochroom zal vermeiden. Bovendien zullen de felle kleuren zichtbaar zijn voor de andere kinderen.

We bieden ook palen en haken om uw eigen schommel te bouwen volgens uw ideeën en de beschikbare ruimte van uw tuin.

Item 1-24 van 39 in totaal item(s)
Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid