Accessoires en schommels

Geniet helemaal van je schommel door alle accessoires te plaatsen die je leuk vindt:

Niets beter dan een schommel om mooie herinneringen voor uw kinderen te creëren en wat een plezier voor ouders om hun kinderen te zien spelen en de warme zomerwind op hun gezicht te voelen.

Onze selectie schommels om in de tuin te plaatsen voor het plezier van uw kinderen is zeer uitgebreid; u vindt bij ons alle soorten schommels en accessoires zoals touwen, ladders, nestschommels of tapijten, flexibele of harde zitting, aanpasbaar (evoluerend) en veilige schommel voor baby, gondel voor twee kinderen, nestschommels, trapeze, trapezeringen...

Voor ervan te genieten, moet je ook nadenken over veiligheid: of het nu een babyschommel is of een tralieschommel voor de kleintjes, bieden we een aantal modellen aan, waarvan sommige evolutief zijn, afhankelijk van de leeftijd van je kinderen. Om kleine zweren te voorkomen, bieden wij een rubberen vloermat aan die het gebruik van mercurochroom zal vermeiden. Bovendien zullen de felle kleuren zichtbaar zijn voor de andere kinderen.

We bieden ook palen en haken om uw eigen schommel te bouwen volgens uw ideeën en de beschikbare ruimte van uw tuin.

Schommels en toestellen
Item 1-24 van 45 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.