Grondhouding

Om niveauverschillen in de tuin op te vangen wordt vaak gewerkt met borderwanden en keermuren in tropisch hardhout.

Deze houtsoorten zijn namelijk gekend voor hun hoge duurzaamheid (type Azobe). Een damwand is een grondconstructie, die bestaat uit een verticaal of horizontaal in de grond geplaatste wand. De wand bestaat uit losse elementen (planken of panelen) die door middel van een gronddichte en in sommige gevallen ook waterdichte messing-en-groefverbinding met elkaar zijn verbonden. Of bestaad ook de Azobé vlechtmatten die zijn de meest prijsvriendelijke creatie voor uw vijveromboording of grondkering, dit in combinatie met gepunte hardhouten palen. Verkrijgbaar in verschillende hoogte- en lengtematen.

Azobé, Okan: hout geapprecieerd voor zijn flexibiliteit, kan een aantal niveauverschillen bewerken. Wordt niet rot en is heel duurzaam. Het kan evenals gebruikt worden voor oevers. Duurzaamheidsklasse !

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.