Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils
Treinbils

Treinbils

RT04RE100x200-110
€ 29,59
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Railroad bal voor het vasthouden van aarde. Prijs per stuk.

Houtsoort
Afmeting
 

Spoorkogel voor het vasthouden van aarde:

Verkrijgbaar in autoclaafbehandelde eik of azobe.

Twee rechte hoeken. 100 mm dik en 200 mm breed.

Nieuwe spoorbielzen van met autoclaaf behandeld eiken of azobe zijn veelzijdige elementen die gebruikt worden in een verscheidenheid aan bouwprojecten, waaronder het maken van grondkerende structuren. Dankzij hun sterkte en duurzaamheid zijn ze ideaal voor het maken van een stevige, resistente houten structuur.

Bij het maken van grondkerende constructies worden azobe of eikenhouten spoorbielzen voornamelijk gebruikt om grond op zijn plaats te houden. Ze worden zo geplaatst dat ze een keermuur vormen die voorkomt dat de grond zakt, vooral in gebieden met een aanzienlijk niveauverschil.

Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware buitenomstandigheden, zoals slecht weer en blootstelling aan vocht. Dankzij een speciale behandeling zijn ze beschermd tegen rot, schimmel en insecten, waardoor ze langer meegaan en minder onderhoud nodig hebben.

Door spoorbielzen te gebruiken die gemaakt zijn van Azobe of drukbehandelde eik, kun je sterke, duurzame grondkerende structuren maken die effectieve ondersteuning bieden. Of het nu gaat om het ondersteunen van een talud, het omsluiten van een terrastuin of het inrichten van een landschap.

Het is belangrijk om op te merken dat de installatie van grondkerende constructies moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, omdat dit specifieke vaardigheden en bouwexpertise vereist. Dit garandeert dat de materialen correct worden gebruikt en dat de grondkerende constructie veilig en betrouwbaar wordt gebouwd.

nieuwe spoorwegbal
set spoorballen

Het is belangrijk om te begrijpen dat hout, als levend materiaal, bepaalde gebreken kan hebben. Sommige spoorstammen kunnen bijvoorbeeld slecht rechte of on rechte hoeken hebben. Het is echter essentieel om te benadrukken dat deze onvolkomenheden op geen enkele manier de stevigheid van het hout aantasten. Ze kunnen hooguit visueel ongemak veroorzaken. Om dit te verhelpen, kun je de spoorstam gewoon zo plaatsen dat de meest esthetische kant zichtbaar is, d.w.z. met de kant met de twee rechte hoeken naar buiten gericht.

Het is ook gebruikelijk om scheuren en barsten in het hout te zien. Dit zijn natuurlijke onderdelen die in de loop der tijd ontstaan. Deze kenmerken maken integraal deel uit van de schoonheid en authenticiteit van hout als levend materiaal.

Het is daarom belangrijk om in gedachten te houden dat hout, vanwege zijn organische aard, visuele gebreken kan hebben, maar dat deze over het algemeen geen invloed hebben op de sterkte of structurele eigenschappen. Deze onvolkomenheden maken deel uit van de natuurlijke charme en kunnen worden beschouwd als unieke kenmerken die karakter toevoegen aan elk houten stuk.

Houtsoort
Europees Eik
Hardhout Azobe (of volgens aankomst hardout)
Houtdikte
10 cm
Breedte
20 cm
Lengte
1,1 m - 1,8 m - 2,5 m - 2,6 m
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.