Azobe plank
Azobe plank
Azobe plank
Azobe plank
Azobe plank
Azobe plank

Azobe plank

PL08F6x100-250
€ 4,60
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Ondersteun grenzen of aardbehoud in Azobe.

Afmeting
 

Bodemplaat in Azobe (exotisch hout).

Een bloembed met het gazon beperken, een grindpad tegenhouden, niets eenvoudiger dan met de latten in azobe. Deze, van vrij dun formaat, maken het mogelijk om bochten te trekken zoals rechte lijnen. Aan een kleine vierkante staak gebonden, vormt het zich aan het silhouet van het pad en grenst het terrein.

Een rand in azobe aan de grens van het gazon gelegd, is voldoende om de grassen tegen te houden en maakt het maaien gemakkelijker omdat de wielen van de maaier de lijn kunnen volgen. En vooral handig als je een grasmaaier robot hebt.

Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Houtsoort
Hardhout Azobe (of volgens aankomst hardout)
Dikte x breedte van de plank
6x100 mm
10x150 mm
17x200 mm
Lengte
Volgens beschikbaarheid
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.