Palen

Palen

Rechte houten palen:

Op zoek naar houten palen voor uw project? Bij OTIVA.be bent u op de juiste plaats. Met een groot assortiment van palen van verschillende afmetingen, lengtes en soorten materialen, diamantkop, kunnen we altijd aan uw wensen voldoen. U vindt niet meteen wat u zoekt, heeft een vraag over onze producten of krijgt u liever advies op maat voordat u koopt? Neem gerust contact op met één van onze specialisten of bezoek ons in onze showroom.

Onze palen in exotisch hout, eik, douglas of autoclaaf behandeld den zijn beschikbaar voor al uw projecten. Of het nu gaat om een tuinhek, een schutting of palen voor een terras op de hoogte, zullen onze verschillende houtsoorten aan uw verwachtingen voldoen. Sommige vierkante palen zijn glad of gegroefd om het voor u gemakkelijker te maken om gegroefde planken te verschuiven om bijvoorbeeld scheidingspanelen of een groentebak te maken... Laat je fantasie de vrije loop.

Bezoek onze ronde palen.

Ter informatie:

Momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Voor vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren via een mailtje naar info@otiva.be.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort! De prijzen en de technische gegevens worden enkel ter informatie meegedeeld.

Foto’s niet contractuele.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid