Palen

Palen

Rechte houten palen:

Op zoek naar houten palen voor uw project? Bij OTIVA.be bent u op de juiste plaats. Met een groot assortiment van palen van verschillende afmetingen, lengtes en soorten materialen, diamantkop, kunnen we altijd aan uw wensen voldoen. U vindt niet meteen wat u zoekt, heeft een vraag over onze producten of krijgt u liever advies op maat voordat u koopt? Neem gerust contact op met één van onze specialisten of bezoek ons in onze showroom.

Onze palen in exotisch hout, eik, douglas of autoclaaf behandeld den zijn beschikbaar voor al uw projecten. Of het nu gaat om een tuinhek, een schutting of palen voor een terras op de hoogte, zullen onze verschillende houtsoorten aan uw verwachtingen voldoen. Sommige vierkante palen zijn glad of gegroefd om het voor u gemakkelijker te maken om gegroefde planken te verschuiven om bijvoorbeeld scheidingspanelen of een groentebak te maken... Laat je fantasie de vrije loop.

Bezoek onze ronde palen.

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.