Schommel paal

Schommel paal

PO25RR100x100-300
€ 20,60
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Post in behandeld en gefreesd dennenhout.

Afmeting
 

Ronde paal voor schommel:

De ronde schommelpalen (gefreesde stammen) zijn in behandeld spar en zijn verkrijgbaar in diameter van 10 of 12 cm op een lengte van 3 of 4 meter. Ze zijn plat en dus niet scherp.

Deze gefreesde stammen zijn perfect voor het vervangen van een beschadigde schommelpaal.

Als je creatief bent, kun je je eigen schommel maken met het voordeel dat je hem maakt op basis van je favoriete afmetingen, kortom op maat.

Uw tuinschommel zal zeker uw kinderen gelukkig maken en ze zullen er veel van genieten Als we aan onze kinderen denken, denken we ook aan onze planeet; daarom zijn onze houtsoorten PEFC/FSC gecertificeerd.

Enkele belangrijke punten na te volgen bij het maken van je schommel:

  • Kies een goede plaats, niet te dicht bij een boom of staak die kan hinderen en op een plek waar u zeker op uw kinderen kunt letten om ongelukken te voorkomen.
  • Om een klassieke schommel te maken heb je maar 5 palen nodig. De draagbalk, degene die de geschorste spellen zal ondersteunen, wordt ondersteund door 2 x 2 gekruiste palen. De aanbevolen kruishoek is 30 tot 45° max. Laat 30-40 cm uit de kruising steken. Monteer de twee palen met een lange moer en de aangepaste bout. Doe hetzelfde met de andere twee steunpalen.
  • Bevestig de draagbalk: Plaats de balk tussen de eerste twee dwarspalen en duw deze 5-10 cm naar boven vanaf de buitenkant van de schommel. Bevestig de balk met twee bouten aan de twee gekruiste palen. Doe hetzelfde met het andere deel van de balk dat nog niet ondersteund is en vraag indien nodig iemand om hulp om de palen te ondersteunen. Een trapladder zal zeker nodig zijn.
  • Consolideer de schommel met halve gefreesde boomstammen aan weerszijden van de schommel en van de balk aan de dwarspalen.
  • Veranker de schommel, hetzij met een stabiliserend anker, hetzij door de palen in de grond te duwen ± 60 cm en beton ze met een snel hardend beton.
  • Installeer je schommel of accessoires. Test het om de sterkte te controleren.

Om uw schommel te completeren, aarzel dan niet om onze kinderaccessoires en accessoires pagina te bezoeken.

En nu is het aan je kinderen om te spelen!

Schommel montageplan
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Diameter
10 cm, 12 cm
Hoogte
300 cm, 400 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.