Bouwhout

Hout nodig om al uw bouwprojecten uit te voeren:

Bouwhout is economisch, ecologisch, comfortabel en duurzaam. Hout kan in vele formaten en afmetingen opgesplitst worden om zo goed mogelijk uw projecten in uw huis of buiten in uw tuin te realiseren.

Het kiezen van het juiste hout, de juiste soort hout, de juiste afmetingen, het juiste profiel voor een terras, een carport, een bekleding, een hek of een ander versierelement voor binnen of buiten, is het beste gebruik dat je kunt doen van wat de natuur ons aanbiedt.

Hout kan gebruikt worden voor de versiering van uw huis, uw tuin indeling of het bouwen van tuinhuisjes, chalets, hutten of nog in de vernieuwingsbouw. We hebben een grote keuze van hout of het nu gaat om exotisch hout, Europees hout, Thermowood of composiethout.

En dit, voor de realisatie van een terras, bekleding, keermuur en ondersteuning muur, kortom, grondhouding bij voorbeeld in Azobe of enige andere behoefte voor binnen en buiten.

Op de markt gebracht per meter, vierkante meter of per stuk, is het hout, aangeboden door OTIVA speciaal geselecteerd voor zijn duurzaamheid en voor zijn herkomst uit verantwoorde ondernemingen. We hebben de meest gebruikte profielen zoals de gegroefde taal, Z profiel, Zweeds profiel, parabloc profiel, tripelprofile... Evenals een breed assortiment balken, latten of planken (te monteren met schroef of clips B-Fix, Cobra, Hardwoodclip ...), lamellen,balken, spanten, palen enkel of gegroefd, gefreesde ronde palen, boompalen, …

In ons ijzergedeelte, kunt u een bezoek brengen aan onze ruimte gewijd aan ijzervoorhet gebouw, terrassen en palen die u zullen helpen bij de bevestiging van al uw houten elementen.

Hieronder vindt u de belangrijkste categorieën van hout die wij aanbieden bij otiva:

Item 1-24 van 69 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.