Tuinschermen-1
Tuinschermen-1
Tuinschermen-1
Tuinschermen-1

Tuinschermen-1

PA25-016-1199
€ 99,90
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Met een trellis maas 100 x 100 mm.

Breedte
Hoogte
 

Het tuinscherm Swing wordt aangeboden in latten van 21 x 95 in een kader van 42 x 68 mm. Concave, convex of recht zijn de mogelijkheden voor de afwerking bovenaan. Dit tuinscherm is vervaardigd uit nagels en vijzen van roestvrij staal.

De grenen worden behandeld om geïmpregneerd te blijven in de diepte. Deze behandeling zorgt voor een lange levensduur zonder de noodzaak van een verdere behandeling. Het is mogelijk om de kleur te doen herleven door er 1 x om de 3 jaar een ontgrijzer op aan te brengen.

Dit tuinhek kan worden gecombineerd met hekken uit de zelfde collectie of uit de newton collectie. Dit voor gemonteerde tuinhek wordt aan de palen bevestigd door beugels (ref: 13067257) dit tuinscherm is vervaardigd uit nagels en vijzen uit roestvrij staal.

De ijzerwaren voor bevestiging zijn niet inbegrepen.

Voorbeeld van een realisatie met onze gebogen hekjes die de indruk wekken van golven :

Tuinhek met gebogen schutting
Tuinafbakening met gebogen schermen
Claustras in de vorm van golven
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Breedte
89, 119, 179 cm
Hoogte
89, 134, 179 cm
Palissade dikte
4 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.