WEO composiet zonwering gevelbekleding
WEO composiet zonwering gevelbekleding
WEO composiet zonwering gevelbekleding
WEO composiet zonwering gevelbekleding

WEO composiet zonwering gevelbekleding

PL43-040-2926
€ 42,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Afmeting
Kleur
 

Brise-Soleil WEO in Composiethout: elegantie en duurzame bescherming

Ontdek de Brise-Soleil WEO in composiethout van Fiberdeck, een elegante en functionele oplossing ontworpen om op subtiele wijze het zonlicht in uw interieur te reguleren. Deze combineert duurzaamheid met een moderne esthetiek, dit zonweringssysteem biedt een innovatieve oplossing voor de eisen van moderne architectuur, terwijl het ook de ecologische waarde benadrukt door het gebruik van gerecyclede materialen.

Ontworpen met aandacht voor prestaties en kwaliteit, belooft de Brise-Soleil WEO gevelbekleding niet alleen een uitzonderlijke weerstand tegen UV-stralen en weersomstandigheden met zijn 20-jarige garantie, maar biedt het ook een zorgvuldige afwerking die natuurlijk hout perfect nabootst. Blader door deze pagina voor meer informatie over zijn kenmerken, voordelen en de diverse installatieopties die beschikbaar zijn.

Gevelbekleding zonnescherm in WEO composiet
Garanti 20 ans

20 jaar garantie

Résiste au UV

Uv-bestendig

Anti tache

Recycleerbaar

Matériaux recyclés

Natuurlijk materiaal

Teakhouten kleur van het zonnescherm

Teak

Cedarhouten kleur van het zonnescherm

Cedar

Profiel van het zonnescherm

Voordelen van het zonneschermprofiel:

 • Uitzonderlijke natuurlijke houtimitatie
 • Kleur gegarandeerd 20
 • jaarMeerkleurige kleuren
 • Gemakkelijk te implementeren
 • Twee beschikbare profielen

Enkele kenmerken van de WEO composiet gevelbekleding zonwering:

Materiaal

40% polyethyleen + 60% houtvezel


Uitbreiding

0,0389 mm/m/°C


Afmetingen

42x60 mm
42x145 mm

Dichtheid

1170 kg/m3


Warmtegeleidingsvermogen

0,2W/mK


Kleuren

Teak
Cedar

Wanddikte van het profiel

5 mm


Verkleuring

Delta E = 1,09 < 5


Standaard lengte

3.90 m

renfort du profilé

De voordelen van het product:

 • Co-extrusielaag
 • Aluminiumversterking
 • Lichtgewicht - Honingraatstructuur
Hedendaagse Weo zonwering

Een sleutelcomponent in moderne architectuur

De WEO® zonwering vertegenwoordigt meer dan alleen een element van hedendaagse architectuur; het belichaamt een innovatieve oplossing gericht op het minimaliseren van ongemak veroorzaakt door direct zonlicht. Naast het filteren van natuurlijk licht, voorkomt het effectief dat warmte binnendringt, waardoor zowel het binnencomfort als energiebesparing wordt bevorderd.

Gebruikt in de constructie van milieuvriendelijke gebouwen, zoals HQE (Haute Qualité Environnementale) gebouwen of BBC (Bâtiment Basse Consommation) gebouwen, speelt de zonwering een cruciale rol in het beheer van zonne-expositie. Het draagt significant bij aan de thermische regulatie van leef- en werkruimtes, en bevordert zo het welzijn van de bewoners terwijl de behoefte aan airconditioning wordt verminderd.

Meer dan een eenvoudige fysieke barrière, bieden deze profielen ook een opmerkelijke esthetische dimensie aan elk architecturaal project. Hoewel ze geen afdichtings- of isolatiefuncties vervullen, geven de zonweringen een moderne toets en kunnen ze worden geïntegreerd in een grote verscheidenheid aan structuren, of het nu gaat om openbare instellingen (ERP), commerciële of residentiële gebouwen, individueel of collectief. Hun implementatie vereist geen classificatie

Duurzaamheid van kleuren gegarandeerd voor 20 jaar

Ons product onderscheidt zich door een uitzonderlijke kenmerk: dankzij de co-geëxtrudeerde bescherming biedt het een opmerkelijke weerstand tegen verkleuring voor meer dan 20 jaar, terwijl het een houtachtig uiterlijk en een onberispelijke kleurintensiteit behoudt.

Net als onze co-geëxtrudeerde samengestelde houten WEO producten, profiteren ze van verhoogde bescherming dankzij een dunne laag UV-bestendig polymeer.

Het onderhoud is minimaal, waardoor het oorspronkelijke aanzicht van de gevel van uw gebouw jaar na jaar behouden blijft.

Kleurgarantie van het composiet
Aluminium versterking van de zonwering

Innovatie in versteviging: aluminium van 2 mm dik

Onze WEO® zonweringprofielen zijn ontworpen om een versterking te integreren van hoogwaardig aluminium. Beschikbaar in standaardafmetingen van 30x30 mm of 30x60 mm, met diktes van 2 mm of 3 mm afhankelijk van de specifieke behoeften aan windweerstand en gebruik, zijn deze aluminium versterkingen essentieel.

Hun functie? Het effectief absorberen van buigkrachten tussen twee steunpunten, waardoor de vervorming van het profiel tot een minimum wordt beperkt van minder dan 1,5 mm. Voor specifieke toepassingen is een aluminiumversterking van afmetingen 30x30x2 mm met een lengte van 3,85 m ook beschikbaar met onze WEO® zonwering, waardoor optimale prestaties en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Principe van plaatsing: verticaal en horizontaal

Verticale Plaatsing

 • Maximale afstand tussen de rails: 3,0 m
 • Uitkraging: tot maximaal 50 cm

Horizontale Plaatsing

 • Maximale afstand tussen de rails: 1,5 m
 • Uitkraging: tot maximaal 50 cm

Deze instructies zorgen voor een veilige en duurzame installatie, met inachtneming van de structurele beperkingen van verticale en horizontale installaties.

Verticale of horizontale plaatsing
Bevestigingen op rails of met klemmen

Bevestigingssystemen: clips of rails

De WEO® zonneschermen bieden een opmerkelijke monteervrijheid, waardoor een solide en duurzame bevestiging mogelijk is op wanden of andere steunen. U heeft de keuze tussen twee innovatieve bevestigingsmethoden:

 • Rail op Rail Systeem: Deze methode vergemakkelijkt een snelle installatie, ideaal voor projecten die de montage van de panelen in de werkplaats vereisen. Het vereenvoudigt het assemblageproces op locatie, waardoor tijd en moeite worden bespaard.
 • Klem op Rail Systeem: Met variabiliteit in de afstand tussen de zonneschermen, maakt dit systeem een nauwkeurige aanpassing van de afstand tussen elk element mogelijk, waardoor de finale esthetische uitstraling maximaal kan worden gepersonaliseerd.

Om een veilige bevestiging te garanderen, moet het schroeven uitsluitend worden uitgevoerd met zelfborende schroeven die zijn ontworpen om stevig in de aluminium versteviging te verankeren. Deze vereiste zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid van de installatie.

Afwerkingsaccessoires: doppen voor WEO® zonneschermen

Om de esthetiek van uw WEO® zonneschermen te perfectioneren, bieden wij speciaal ontworpen afwerkdoppen aan die een vleugje elegantie en netheid aan uw installatie geven.

Eenvoudige installatie: Deze doppen kunnen gemakkelijk worden bevestigd door ze op het uiteinde van de profielen te klikken. Voor een optimale hechting raden wij het gebruik van een montagelijm aan op de contactzones, zodat een duurzame fixatie wordt verzekerd.

Voorbereiding van de drager: Om de montage van de doppen te vergemakkelijken, is het belangrijk dat de aluminium buis correct is afgesteld. Deze cruciale stap zorgt voor een perfecte passing van de dop, en garandeert een foutloze afwerking van uw WEO® zonneschermensysteem.

Deze kleine details maken een groot verschil, ze bieden niet alleen meer bescherming, maar ook een geraffineerd visueel aspect aan uw ruimte.

capuchon de finition
Leverancier waarborg
20 jaar waarborg
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Grondstof
Composiet hout
Dikte x breedte van de plank
60-145 x 42 mm
Lengte
390 cm
Geografische oorsprong :
Frankrijk
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.