Cobra clips hybride voor het bevestigen van een composiet terrasplank 20-25 mm

Cobra clips hybride voor het bevestigen van een composiet terrasplank 20-25 mm

QU55-040-2174
€ 56,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Geschikt voor Fiberon vlonderplanken van 20-25 mm dikte - 90 Stk.

 

Het concept van de Cobra Hybrid

De Cobra® Hybrid 8-18 clip is een bevestigingsclip gemaakt van 2 matzwarte materialen, om verblinding door de zon te voorkomen. RVS haken onder de clip garanderen een effectieve ondersteuning en stabiliteit van uw houten terrasplanken tegen de draagbalken.

Snelle en eenvoudige installatie

Er is geen specifiek gereedschap nodig voor het installeren van de planken met Cobra Hybrid bevestigingsclips, wat 30% van de tijd bespaart die nodig is om uw houten terras te installeren, vergeleken met installatie met schroeven.

De voorgeïntegreerde schroef in de clips is zelfborend en voldoende voor onderhoud. Met de bijgeleverde eindkap van de clips en schroeven kunnen de Cobra Hybrid bevestigingsclips op de draagbalken worden bevestigd.

Installatie van de Cobra® Hybrid clip

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.