Bangkirai terras - groeven
Bangkirai terras - groeven
Bangkirai terras - groeven
Bangkirai terras - groeven
Bangkirai terras - groeven
Bangkirai terras - groeven

Bangkirai terras - groeven

PL10D21x145-M2-NQ
€ 71,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Bangkirai terrasplanken met of zonder vijzen en onderbalken (prijs/m2).

Prijs per
 

Latten voor terrassen in Bangkiraï :

Onze latten in Bangkiraï voor terrassen zijn gegroefd en hebben de volgende afmetingen: 21 mm dik en 145 mm breed. De Bangkiraï ook wel yellow balau genoemd (Shorea spp.) en soms verkeerd gespeld als dit: Bankirai (zonder de "g"). Het komt voornamelijk uit de regenwouden van Indonesië en Maleisië. De Maleisische staten Sabah en Sarawak noemen balau en selangan batu het uniforme hout van verschillende shoreasoorten. België brengt de yellow balau op de markt onder de naam Bangkiraï.

Na verloop van tijd kan het donkerder worden om roodbruin tot donkerbruin te worden, wat het een van nature warme schoonheid geeft. De terrasplanken in Bangkiraï zijn aangenaam om aan te raken. Blootsvoets lopen op een vloer verwarmd door de stralen van de zon is het meest aangenaam voor liefhebbers van prachtige tuinen. Deze exotische gegroefde houten latten garanderen een perfecte grip en kunnen daarom geschikt zijn voor een terras aan uw zwembad.

Bangkiraï is een ideale houtsoort voor uw buitenvloeren:

Door te kiezen voor een Bangkiraï houten terras, kiest u tussen de eerste prijs en de hoogste prijzen van andere exotische houtessenties, dus is het een verstandige keuze.

Ook gebruikt in bouwhout en landschapsarchitectuur dankzij de natuurlijke duurzaamheid en uitstekende sterktekwaliteit. Het is één van de meest gebruikte exotische houtsoorten voor de bouw van vloeren, terrassen, tuinmeubelen of in de scheepsbouw. Het is zeer weinig doordringend; daarom weerstaat het zeer goed tegen vocht en schimmels en droogt snel.

Terras in BankiraI

Deze Bangkirai (Bankiraï) terrasplank heeft twee kanten: een met een grote gegroefde streep en de andere met fijne gegroefde strepen:

gegroefde bangkirai terrasplank
bangkirai terrasplank met fijne groef
Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter Bankirai exotische houten terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 40 schroeven.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder vijs en onderbalken
Houtsoort
Hardhout Bankirai
Profiel
Groef, fijn geribeld - te vijsen
Dikte x breedte van de plank
21x145 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Geelachtig bruin
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Duurzaam
Geografische oorsprong :
Indonesia
Hout dichtheid :
850 kg/m3
Droging :
KD - ovengedroogd 16/18%
Oorspronkelijke boomsoort :
geslacht Shorea
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.