Terras in Padouk

Terras in Padouk

PL16I21x140-M2-NQ
€ 98,35
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Padouk terrasplanken met of zonder onderliggers (prijs/m2)

Terras
Prijs per
 

Terras in exotische houten planken Padouk :

Latten in Padouk voor terras die geknipt moeten worden met het "HardWood Clip" systeem zijn 21 mm dik op een plankbreedte van 140 mm. Om te schroeven, zijn ze 25 mm dik en 190 mm breed. De latten zijn glad met een fijne textuur uit Afrika. Duurzaamheidsklasse 1: zeer duurzaam, meer dan 25 jaar

De Padouk van Afrika is de commerciële naam van de botanische soort Pterocarpus soyauxii Taub. uit Centraal- en West-Afrika. De duramen is koraalrood tot paarsbruin. Het wordt soms gebruikt als kleurstof, vooral in de textielindustrie. Zonder afwerking, vervaagt het snel onder het effect van licht en wordt het achteraf rozebruin. Door de seizoenen heen, zullen de terrasplanken snel grijs-zilver worden en perfect in uw tuin passen.

De duramen van de africaanse Padouk is zeer duurzaam en uitzonderlijk stabiel; het is ideaal voor kwaliteitstoepassingen zoals buitenschrijnwerk (terrassen, vloeren, enz.) net als Ipé of Tali. De padouk kan ook in contact met grond of water worden gebruikt.

voorbeeld van een terras in Padouk

Montage van Padauk (exotisch hout) terrasplanken met het onzichtbare HardWood clipsysteem:

Het Hardwood Clip bevestigingssysteem voor padauk vlonders: De planken worden door de bevestiging in een hoek van 45° op de draagbalken geschroefd.

Onderhoud van het exotische houten terras:

Eén schoonmaak per jaar, na de winterperiode, met helder water of licht gezouten water is noodzakelijk om residuen of mossen te verwijderen die zich gedurende het jaar hebben opgehoopt. Om een houttint terug te vinden, hoeft u alleen maar één keer per jaar een verzadiger aan te brengen. Als het al zilvergrijs is geworden en je geeft de voorkeur aan de originele kleur: gebruik een verzadiger.

Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter Padouk exotische houten terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 40 schroeven of 16 montage clips, afhankelijk van het terrasmodel (profiel) dat u heeft gekozen.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder clips en onderbalken
Voorzien met of zonder vijs en onderbalken
Houtsoort
Hardhout Padouk
Profiel
Glad - te vijsen
HardWood Clip - glad
Dikte x breedte van de plank
21x140 mm ou 25x190 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Robijnrood wordt zilvergrijs
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Duurzaam
Geografische oorsprong :
Afrika
Hout dichtheid :
850 kg/m3
Droging :
KD - uitsluitend ovengedroogd 16/18%
Oorspronkelijke boomsoort :
geslacht Pterocarpus
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.