Plankenspanner
Plankenspanner
Plankenspanner
Plankenspanner
Plankenspanner
Plankenspanner

Plankenspanner

QU55-084-55400
€ 265,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Houten terras- en gevelbekledignsplanken moeiteloos rechttrekken, aantrekken en op hun plaats houden.

  • Automatische blokkering
  • Afstand: min. 260 mm - max. 410 mm
  • Alle houtsoorten
 

Bij het plaatsen van planken voor terras of gevelbekleding kunt u de planken snel en moeiteloos aanspannen, rechttrekken en vastzetten met plankenspanners van NÖVLEK®.

Dankzij de ergonomische greep zijn de spanveer en de ontgrendelingshendel snel en makkelijk bereikbaar. Door zijn compacte formaat en de afwezigheid van een roterende hendelarm kan dit werktuig in de meeste situaties worden gebruikt, zelfs in smalle ruimtes of vlak bij een muur. U kunt hiermee tot en met de laatste plank rechttrekken of aanspannen, zonder op een draagbalk te moeten steunen. De plankenspanner is aangepast voor gebruik met de meeste plankbreedtes. Door gebruik te maken van een steunblok (niet meegeleverd), wordt hij nog flexibeler en geschikt voor het leggen van planken met een kleine breedte. Hij kan worden gebruikt voor het plaatsen van zowel terrassen als horizontale of verticale gevelbekledingen. De plankenspanner van NÖVLEK® kan zelfs worden gebruikt om de kantplanken op hun plaats te houden vóór ze vastgemaakt worden.

Als u meerdere plankenspanners tegelijk gebruikt, kunt u de planken aanzienlijk efficiënter, beter en sneller plaatsen.

Geschikt voor het plaatsen van planken voor gevelbekleding, zowel verticaal als horizontaal.

Eén hand is genoeg

Te bedienen met één hand, ongeacht of u rechts of links bent.

Geleidelijk en moeiteloos aanspannen dankzij de ergonomische aanspannings- trekker.

Hoeft maar één keer te worden ingesteld

Ontgrendeling van het werktuig met de ontgrendelingstrekker aan de voorkant om het werktuig te kunnen verwijderen. De instelling van de afstand tussen de klembekken wordt automatisch vergrendeld voor het gehele werk, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert en een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Smalle planken

De plankenspanner van NÖVLEK® is ook te gebruiken voor smalle planken. In dat geval is wel een slagblok nodig. Het slagblok kan tijdelijk op de klembek worden geschroefd dankzij de twee gaten die daar speciaal voor zijn bedoeld.

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.