HardWood Clip-pak
HardWood Clip-pak

HardWood Clip-pak

QU55-084-55001
€ 162,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

INHOUD VAN DE KIT :

- 185 HardWood Clip® bevestigingen
- 200 SPAX® schroeven
- 2 Torx-bits T-STAR plus (50mm)
- 1 boor HSS Ø 3mm
- 12 tappen in Ipé (Ø 10mm)
- 3 stijve afstandshouders
- 1 instructieboekje

 

DUURZAAMHEID, STABILITEIT EN ESTHETIEK GEGARANDEERD :

HardWood Clip®, dat meer dan 10 jaar geleden werd bedacht, heeft gezorgd voor een ware revolutie in het segment van de onzichtbare bevestigingen voor houten terrassen. Dit systeem is niet alleen innovatief door het unieke procedé waarbij de planken in een hoek van 45° worden vastgeschroefd, maar ook door het gebruik van twee materialen van topkwaliteit die worden gecombineerd om weerstand, stevigheid, absorptievermogen en duurzaamheid te garanderen.

HardWood Clip® is het meest geavanceerde en beste bevestigingssysteem voor houten terrassen op de markt dankzij exclusieve en uitzonderlijke technische kenmerken. De HardWood Clip® onzichtbare bevestigingen garanderen een duurzame esthetiek van topkwaliteit, een onberispelijke afwerking en een ongeëvenaarde veiligheid.

Brochure HardWood Clip :

Instructies :

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.