SPAX-schroef 4×45 mm
SPAX-schroef 4×45 mm

SPAX-schroef 4×45 mm

QU39-084-18287
€ 31,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Spax schroeven 100 stuks met Torx 15 bit meegeleverd.

 

De SPAX®®-schroef 4×45 van inox A2 wordt exclusief gemaakt door NÖVLEK®.
De schroef is speciaal ontworpen voor onzichtbare HardWood Clip® en SoftWood Clip™-bevestigingen voor houten terrassen en gevelbekledingen.
Door zijn eigenschappen is de schroef tevens een uitstekende en zeer onopvallende schroef voor het plaatsen van houten planken voor gevelbekledingen.

T-STAR PLUS-schroefbit T15 van 50 mm

Met SPAX®-schroeven 4×45 inox A2 CUT T15 kunnen houten planken snel, eenvoudig en nauwkeurig worden geplaatst. Ze worden geleverd met een T-STAR PLUS-schroefbit van 50 mm lang.

Speciaal ontworpen voor HardWood Clip® en hardhout

De exclusieve SPAX®-schroef 4×45 inox A2 is speciaal ontworpen voor het onzichtbare HardWood Clip®-bevestigingssysteem. De schroef is beoordeeld door het Frans technologisch instituut FCBA in het kader van de vereisten van norm NF DTU 51.4 inzake de bevestiging van terrasplanken in combinatie met HardWood Clip® voor gebruik met de hardste houtsoorten.

Geschikt voor SoftWood Clip™ en zachte houtsoorten

De exclusieve SPAX®-schroef 4×45 inox A2 is perfect te gebruiken met de onzichtbare SoftWood Clip™-bevestiging voor stabiel behandeld hout.

Geschikt voor het plaatsen van houten gevelbekledingen

De SPAX®-schroef 4×45 inox A2 met kleine verzonken kop en antifrictiecoating is makkelijk in het hout te schroeven. De schroef zorgt voor een perfecte tand-groef-bevestiging. Het speciale CUT-punt beperkt het gevaar van barsten.

Grondstof
Roestvrij staal
Diameter
4 mm
Lengte
45 mm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.