SPAX-schroef 4×45 mm

SPAX-schroef 4×45 mm

QU39-084-18287
€ 24,70
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Spax schroeven 100 stuks met Torx 15 bit meegeleverd.

 

De SPAX®®-schroef 4×45 van inox A2 wordt exclusief gemaakt door NÖVLEK®.
De schroef is speciaal ontworpen voor onzichtbare HardWood Clip® en SoftWood Clip™-bevestigingen voor houten terrassen en gevelbekledingen.
Door zijn eigenschappen is de schroef tevens een uitstekende en zeer onopvallende schroef voor het plaatsen van houten planken voor gevelbekledingen.

T-STAR PLUS-schroefbit T15 van 50 mm

Met SPAX®-schroeven 4×45 inox A2 CUT T15 kunnen houten planken snel, eenvoudig en nauwkeurig worden geplaatst. Ze worden geleverd met een T-STAR PLUS-schroefbit van 50 mm lang.

Speciaal ontworpen voor HardWood Clip® en hardhout

De exclusieve SPAX®-schroef 4×45 inox A2 is speciaal ontworpen voor het onzichtbare HardWood Clip®-bevestigingssysteem. De schroef is beoordeeld door het Frans technologisch instituut FCBA in het kader van de vereisten van norm NF DTU 51.4 inzake de bevestiging van terrasplanken in combinatie met HardWood Clip® voor gebruik met de hardste houtsoorten.

Geschikt voor SoftWood Clip™ en zachte houtsoorten

De exclusieve SPAX®-schroef 4×45 inox A2 is perfect te gebruiken met de onzichtbare SoftWood Clip™-bevestiging voor stabiel behandeld hout.

Geschikt voor het plaatsen van houten gevelbekledingen

De SPAX®-schroef 4×45 inox A2 met kleine verzonken kop en antifrictiecoating is makkelijk in het hout te schroeven. De schroef zorgt voor een perfecte tand-groef-bevestiging. Het speciale CUT-punt beperkt het gevaar van barsten.

Grondstof
Roestvrij staal
Diameter
4 mm
Lengte
45 mm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.