Reinigings- en bleekmiddel
Reinigings- en bleekmiddel

Reinigings- en bleekmiddel

QU57-073-TERRASSFIX-4
€ 40,40
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Hoeveelheid :
 

DEMIDEKK TERRASSFIX is een uitermate effectief middel dat uw terras of tuinmeubels weer tot leven brengt. Het is een 3 in 1 middel dat zorgt voor verwijdering van vuil, reiniging en het bleken van uw terras of meubels.

Belangrijkste kwaliteiten :

  •     Reinigt vervuilde houten oppervlakken
  •     Ontkleurt vergrijsde oppervlakken
  •     Bleekt houten oppervlakken

De beste houtreiniger:

De Demi Dekk hout grijs verwijder is zeer handig voor het reinigen en ontvetten van uw meubels, terrassen, tuin claustra’s... Het verwijdert vuil in de diepte, herstelt de oorspronkelijke kleur van uw hout en verwijdt de poriën van het hout tijdens het drogen.

Dankzij zijn verwerking zal het het ophangen van afwerkingsproducten zoals verzadigder of vlekken van kleuring en bescherming van hout vergemakkelijken.

Naarmate meubels en vloeren ouder worden, wordt vuil vastgezet en kan hout zelfs beginnen te vlekken, vooral als het oppervlak versleten is. De hout grijs verwijder reinigt het hout grondig om hardnekkige vlekken en belangrijk vuil te verwijderen, waardoor het uiterlijk van het hout volledig wordt getransformeerd.

Hoe gebruiken we de hout grijs verwijder?

  1. Bevochtig het hout met koud water.
  2. Giet de DEMIDEKK TERRASSFIX in een geschikte container voor rol/borstel en/of spray. Smeer het product gelijkmatig op het hout en laat 15 tot 20 minuten uit de buurt van de zon werken.
  3. Zorg ervoor dat het oppervlak vochtig blijft door indien nodig meer TERRASSFIX DEMIDEKK toe te voegen.
  4. Borstel en wrijf het hout, verwijder vuil, schimmel, enz., met een harde borstel of met een "hogedrukschotel" voor terras.
  5. Nadien, spoel het oppervlak goed af met proper water. Gebruik een tuinslang of een lagedrukreiniger.
  6. Herbegint de behandeling, indien nodig.

Kenmerken :

Kleur :
kleurloos
Type :
reinigers voor hout
Droogtijd :
afhankelijk van de temperatuur
Verwerking :
tuinsproeier of kwast
Verbruik :
5 m²/liter
Verdunning :
water
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.