Poolhouse Cottage Zaventem

Poolhouse Cottage Zaventem

AB05-028-800x350x350
€ 16.689,75
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Overkapping van het type cottage met een dak uit het midden in antracietkleurige imitatietegels, dit poolhouse herbergt een opslagruimte van 3 x 3 m, met een zijluifel om boomstammen op te slaan, afvalcontainers te verbergen ...

Uitgerust met een rustruimte, 4 x 3,5 m, die uw meubels beschermt tegen regen en zon. Dit pluche poolhouse heeft een frontafmeting van 8m met een diepte van 3,5m en een hoogte van 3,50m. Te plaatsen op een bestaande dekvloer of metselwerk.

De palen zijn in eiken 15 x 15 cm waarop een structuur in Douglas rust en wanden van Douglas in 28 mm (geplaatst op een houten skelet).

 
Houtsoort
Douglas en eik
Hoogte
3,5 m
Breedte x diepte
8 x 3,5 m
Dak
Dakpanplaten
No reviews
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.